Bye 2022

Even wegkruipen in mijn domein. Met op de achtergrond; Mahalia Jackson, Silent Night. Ieder jaar draai ik dit “nummer”, altijd ter nagedachtenis aan pa. Voor altijd in mijn hart gesloten en alle herinneringen die ik met mij mee draag.

Bijna naderen wij het einde van 2022, een jaar van vele mooie ontmoetingen en gebeurtenissen. Dit jaar afscheid moeten nemen van onze geliefde eigenzinnige kater, Harm. Een jaar waar onze kater Henk, na 9 maanden te zijn vermist weer bij ons terug is. Dit jaar een overstap gemaakt van flex- medewerker naar een vaste locatie. Waar ik een warm welkom kreeg en voor nu op mijn plek zit. Een jaar met leuke uitstapjes, concerten, festivals en heerlijk uit eten. Plus mijn studie, nu met de derde module bezig. Een jaar van griep en, yep, corona, ik ben de dans niet ontsprongen. En dan natuurlijk een hele grote verassing, een geweldig cadeau, tickets voor Australië en wel Tasmanië. Familie bezoeken met mijn grote neef en zijn vrouw. Januari gaat dit gebeuren en ik kan je vertellen dat ik hier reuze veel zin in heb. En zoals iedere vakantie gaat de koffer met daaraan de zakdoek van mijn pa mee. Symbolisch gaat hij iedere vakantie met mij mee. Graag had hij nog zoveel willen zien van de wereld. Dus pa vorig jaar was het Noorwegen met zusjelief, volgend jaar wordt het Australië!

Eerst gaan we de kerstdagen in. Al jaren vier ik dit niet meer, geen kerstboom, alleen een Amaryllis. Nadat mijn gezin incompleet is, ben ik liever aan het werk. Ik vier liever oud en nieuw, omdat er in het nieuwe jaar vele nieuwe kansen liggen, die in het oude jaar zijn achtergebleven. De hoop die in het oude jaar vervlogen is kan nieuwe hoop geven in het nieuwe jaar. Zo sta ik hierin.

Ondertussen; Cuby and the Blizzard opgezet met; Windows of my eyes. Blijft een prachtig nummer.

Looking for a way
To be the one who I am
It’s useless to cry
For the things I want to know
Thinking it will come back

Een hoop?! Een wens?! Een droom?!

Janis Joplin; Maybe.

Oh, if I could pray, and I try, dear You might come back home, home to me Maybe Whoa, if I could ever hold your little hand Ooh, you might understand Maybe, maybe, maybe, maybe, yeah Maybe, maybe, maybe, maybe, maybe, dear I guess I might have done something wrong.

Hoop een wens een droom!! Dat is waar ik voor ga in het jaar 2023.

Ik wens voor een ieder dat wensen en/dromen mogen uitkomen!

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s