Bye 2021

Met de top 2000 op de achtergrond, mijzelf genesteld in het hoekje van de bank. Harm heeft zijn plekje naast mij op de bank. Terwijl hier hard geknald wordt qua vuurwerk, soezelen de andere katers, Pieter op de kast en Jaap heeft zijn plekje boven gevonden. Henk wordt na een week nog vermist. Mijn hart is verscheurd van verdriet. Het tasten in het duister het niet weten, waar hij is. Met steeds een beetje hoop, dat hij alsnog terugkomt. Ik mis zijn geluidjes zijn harde kopjes geven zijn aparte mauw. Het samen knuffelen altijd raakte hij met zijn pootjes of kopje mij aan. Een connectie een band. Voor mij was het een rare kerst en deze jaarwisseling zou voor mij anders zijn.

Dit jaar begonnen met een andere baan. Mijn plekje gevonden op de vier locaties waar ik werk. Fijne collega’s om mee samen te werken. En qua cliënten en bewoners zeer divers. Plus een vast contract in de pokket. Daarnaast begonnen met een opleiding. Veel van mijn opleiding kan ik toepassen in mijn werk. En veel stof tot denken. Wel pittig na 24 jaar uit de schoolbanken te zijn geweest. Een fijn studieteam die erg behulpzaam naar elkaar toe is. En mijzelf soms weer keihard tegenkomen.

Met mijn zusjelief mogen genieten van het prachtige Noorwegen. Een aanvulling op mijn wensen lijstje. Wensen en dromen mag je altijd hebben. En als je het dan ook nog werkelijkheid kan laten worden, wauw. Mijn zusjelief en ik hadden een stille hoop om orca’s te mogen zien. Er middenin belanden, dat was magnifiek!! En wat een magnifieke omgeving, rust, ruimte, moeder natuur, wat ben je mooi.

Een bewogen jaar. Afscheid moeten nemen van mijn vierpotige kameraad. Een 11 jarige vierpotige kletser als nieuw gezinslid verwelkomt. Gisteren wel in de rats gezeten. Want deze bejaarde vierpotige was gisteren één dag de hort op. En omdat Henk nog steeds vermist is, kon ik dit even niet meer hebben. Gelukkig zat de bejaarde vierpotige na mijn late dienst te kletsen in de tuin. Want Pieter is een echte kletser. En ga ik koken, staat hij bij mij te kletsen in de keuken. Een gezellige bedoening.

Wat zal 2022 in petto hebben. Nobody knows…… Mijn stille hoop om Henk,kan ik niet loslaten. En ik blijf connected met mijn familie en vrienden mijn dierbaren.

  .

Gary B.B. Coleman; the sky is crying…..

Een gezonde liefdevolle 2022, liefs Jetje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s