Blog : 115

Even wegkruipen in mijn domein. Met heerlijke muziek, the blues; BB King. Heb eerst wat huiswerk gemaakt en de rest van het huiswerk even aan de kant gegooid. Soms heb ik even een blokkade en zet ik mijn zinnen even op wat anders.

Sinds vier weken weer terug in de schoolbanken na vierentwintig jaar…. En ik kan je vertellen dat, dat heel erg wennen is. En nu na vier weken is bij mij het euro muntstuk gevallen. Mijn vier vakken zijn verweven in elkaar, dus hebben allemaal met elkaar te maken. Dus mijn verslagen opbouw en inhoud vallen nu qua puzzelstukjes in elkaar. Dat het af en toe even zoeken is en dan alle boeken…zucht….. Vanuit mijn werk wordt er van alle kanten hulp aangeboden. En dat is heel erg fijn!!!!

Dat brengt mij bij het volgende, werk……. Heb over twee weken een functioneringsgesprek. Zal mijn contract verlengt worden? Zelf sta ik hier positief in. En ik werd gevraagd om mijn functie formulieren in te laten vullen door regio managers. Ik heb ze gelijk alle drie maar gevraagd. Tja, als je iets doet, dan maar gelijk goed. Kan mooi naast elkaar worden neergelegd. Maar ik zou Jetje niet heten om een wedervraag te stellen. En dat is : heb mijn leidinggevende gevraagd om een aantal collega’s te vragen naar mijn functioneren. Hatsieflatsie:) Ik ben zeer benieuwd… Mocht mijn gesprek positief uitpakken, weet ik wat ik wil, ja daar is ie weer. Het willetje:) En kan ik het mooi meenemen qua school opdrachten.

En de vraag die ik veelal gesteld krijg is: wat als je de diploma in je broekzak hebt?! Laat ik dit zeggen, de kansen op de arbeidsmarkt worden breder. Voordat ik bij deze werkgever kwam, is mijn cv een paar keer meegenomen. En dan is werkervaring mooi, maar oeh, dat papiertje, dat doet het em. Eerst dat papiertje maar zien te behalen. Pittig is het. Met een contract van achtentwintig uur en veertig uur werken, dat wordt em natuurlijk niet. Er gaat eerst maar even goed gepraat worden.

Helaas zoals voor velen duidelijk wordt, heerst er een personeelstekort, en daar valt de gehele zorg onder, ook de maatschappelijke zorg.

Beth Hart & Joe Bonamassa : I”ll take care of you

Ik kruip in mijn hoekje van de bank met mijn kattenbende:) Met een heerlijk glaasje rode wijn.

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s