Desinfect, no:12

Even keiharde muziek op, om te beginnen geen blues. Arch Enemy ; No god, no masters. Okay nog eentje van Arch Enemy ; The world is yours. Ff afreageren, heerlijk!!!! Om daarna The blues weer op te pakken, Danielle Nicole; Save me.

Mijn domein, even pas op de plaats, de afgelopen weken zijn voor mij een emotionele achtbaan geweest. Eind vorige maand heerlijk uit eten geweest met vriendlief, geniet moment. Met een zeer goede vriend geluncht en een heerlijke wandeling met de hond gemaakt. Met zeer goede gesprekken, dat doet een mens goed. En het was een heerlijke herfstdag, niets te klagen! Nog een heerlijke, gezellige whiskey proeverij gehad , drie heerlijke whiskey’s ingeslagen, wie doet je wat! Zoonlief met goede vriend op bezoek, mocht twee flessen wijn in ontvangst nemen; mij hoor je niet klagen. Sollicitatiegesprekken op programma, speeddate, tja, wat wil je nog meer.
En dan eind vorige week, eerst een appje. Ik dacht , ik hoef niet te reageren, cao technisch gesproken, op een vrije dag. Heb het ook niet gedaan, zelfs niet gelezen. Maar nog geen vijf minuten later telefoon, okay, dit is serieus, zei mijn gevoel. Dus toch maar opgenomen. Pas nadat ik de telefoon had opgehangen, drong de realiteit tot mij door. En ik kan je vertellen dat ik echt even van slag was.

De croma slaat keihard om zich heen. Familie, vrienden en nu op het werk, heeft het ook toegeslagen. Nadat ik de diensten op het werk, een ieder in de zorg draagt een steentje bij, had aangenomen, heb ik mijzelf eerst teruggetrokken. Nicotine, cigarettes and music. Even mijn emoties laten gaan…….. Om daarna even alles op een rijtje te zetten. Persoonlijke sollicitatiegesprekken, tja, nu even niet. Speeddate ging al online, dat was al geregeld. En in deze rare tijd, waar veel onbegrip heerst, kwam er ook veel begrip. Heb een online rondleiding gehad op een locatie, gesprekken, online. Helaas is de keuze niet op mij gevallen. Vond het al fijn dat het op deze manier opgelost kon worden. En dan een sollicitatiegesprek, die ze verzet hebben, voor als het wel weer mogelijk is. Zo fijn!!Waar een wil is, is een weg. En dan, de presentjes en bedankjes, bemoedigde woorden, de collegialiteit, waardering, “het gezien”, worden, dat doet mij goed.

De nieuwe geurlijn anno 2020 is, desinfect no:12. Mondkapjes het is een feit! Ik heb zo mijn favorieten, Betty Boop, panterprintje, blauw, kleurt bij mijn blauwe jas, zwart en een paar met snorharen en een kattenneusje. Rood komt nog. Er het beste maar van maken.

Heb respect voor een ander, wees tolerant.

Stay safe, liefs Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s