Kriebels

Even mijn domein, koffie, sigaretten en muziek. Maria Daines; That’s what the blues is all about. En deze staat ff luid!!! Heerlijk.

Wees eerlijk, deze hele corona shit, geeft mij de kriebels. En zeker als een je test hebt moeten ondergaan. Gatver, wat zenuwslopend. En ja, het is uit voorzorgmaatregel. Maar al die gespannen ogen, inclusief die van mijzelf en dan afwachten…Drrrrrr. En gelukkig heeft de test goed uitgepakt! Het is een sluipmoordenaar, het geeft mij af en toe echt de kriebels. En ja ik begrijp wat ik allemaal moet laten! Maar ohhh, ik vind het soms een grote teleurstelling. Geen bezoek aan mijn lieve vriendin in Belgie. En dan met mijn zusjelief, wij zouden naar Noorwegen, Orca’s en Humpback misschien Potvissen spotten….Helaas gaan wij dat verzetten. En ja, wat in het vat zit verzuurd niet. Maar op dit moment werkt mijn glazenbol niet, hoelang corona ons in de greep gaat houden!

Om al deze kriebels om te zetten in positiviteit, ben ik gaan opruimen. Bureau, done, kledingkast, done, inloopkast, done. Daarnaast laat ik twee tatoeages ontwerpen. Eigenlijk een, van een heb ik al een voorbeeld. Grijns. Diegene die een ontwerp gaat maken, heeft even tijd nodig, het wordt een portret. Dat alleen al lijkt mij geen gemakkelijke opgave. Dus dat wordt ff spannend. Mijn andere, daar zal deze week een afspraak voor gemaakt worden. Ik kan je dit prijsgeven, dat er twee kleuren in gebruikt worden. Een daarvan is rood, mijn lievelingskleur en een mooie betekenis ; vitaliteit, energie, kracht en passie. Dan blauw: loyaal, geduldig, sympathiek, vriendelijk en waarheid. En heb mijzelf getrakteerd op prachtige rozen, helaas geen rode maar witte. En als je de betekenis van witte rozen neemt vind ik deze prachtig ; liefde, onschuld, licht en kalmte.

Ondanks deze hele corona shit en ik er de kriebels van krijg, probeer ik mij te focussen op wat belangrijk is. Dus kalmte en geduldig, zal ik zeker nodig hebben.

Harry Styles; Sign of the times.

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s