Gevoel

Terwijl de zon probeert door te komen, kruip ik even weg, in mijn domein. Koffie, sigaretten en muziek. Om te beginnen ; Playing for change, Better man.

Van de week kreeg ik een appje, deze kwam zo hard binnen. Sommige mensen, kunnen je bewust of onbewust zo hard kwetsen, dat mijn maag tientallen keren draait. Pijn, verdriet en gemis komt zo erg binnen. Ik trek mijzelf terug, zet muziek op en laat mijn tranen de vrije loop.
Waarschijnlijk houden sommige mensen ervan om je af en toe trappen na te geven. Het vingertje altijd mijn kant op gericht. Met muziek kan ik mijn emoties laten gaan. Probeer ik mijn gedachten op orde te krijgen. Wat is relevant en wat niet.

Solomon Burke & Gillian Welch; Valley of tears.

Relevant, dat ik verdriet mag hebben. Ik mag even de pijn voelen, om daarna vooruit te kijken. Ik kan het/ een gebeuren niet terug draaien. Niet relevant, dat ik in het negatieve blijf hangen. Relevant, er zullen altijd mensen zijn die je onderuit willen halen, om wat voor “reden” dan ook.
Relevant, mijzelf herpakken.

Buddy Guy ft playing for change; Skin Deep

Mijn burn-out heeft een impact op mij gehad. Het heeft daarnaast ook goede ” dingen” gebracht. Af en toe “achterom” kijken mag. Vooruit kijken is belangrijker. Daarnaast mijzelf blij maken met een bos bloemen of planten voor in de tuin. Een waardering naar mijzelf toe. Het is tastbaar, zichtbaar en vol van geur, heerlijk voor de zintuigen. Of een heerlijke parfum:)

Mijzelf even laten gaan, en opnieuw herpakken, doe ik met muziek.

With my own two hands; Playing for change.

Groove in G; playing for change. (Groove in de muziek, betekent een verandering van ritme of swing , een gevoel)

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s