Blog 88 ; In beweging

Cigarettes, music…….Skunk Anansie, Feel, om daarna Muse met Unintended te laten galmen door mijn domein.

De festivals weer achter de rug, af en toe ff nagenieten van de foto’s en filmpjes. Nu richten op hele andere “dingen”.
Mijn HSP, heeft mij de afgelopen weken even flink in de weg gezeten. Ik voelde mij onbegrepen, en ik kon vele aspecten niet begrijpen. Dan vervloek ik mijn HSP. Dan kruip ik liever in mijn cocon en wil ik rust. Dan wil ik even niemand zien of liever niet gezien worden.

Anderzijds ben en blijf ik beweging. Na een goed gesprek met een van mijn leidinggevende heb ik mijzelf in alle eerlijkheid een gedeelte bloot gegeven. Waar sta ik, in mijn werk en waar wil ik heen. Wat is wat ik kan en wil. Mooi om dat uit te mogen spreken en dat het gewaardeerd word, en dat er word meegedacht. In mijn hoofd is dat voor nu geheel rond. Voorzichtig worden er stappen ondernomen.

Daarnaast komt er iets geheel wat anders op mijn pad. Ik heb het met beide handen aangegrepen. Een modellen bureau die een tekort heeft aan tattoo modellen. Mijn leeftijd werd van tafel geveegd in het telefoongesprek. In hun bestand hebben zij ook 60 plussers. En voor een klant telt, if the face fits. Eerst ga ik volgende week voor een, kickstart, of terwijl een workshop. Daar zullen ook klanten bij aanwezig zijn. En een aantal uren krijg ik tips and tricks. Het is een keer wat anders dan figureren. Ik ga uit van een interessante dag. Nee heb je, ja kan je krijgen… En niet geschoten is altijd mis.

En dan natuurlijk de nieuwe aanwinst, Jaap, aankomende week is hij 12 weken “oud”. Een heerlijk ondernemertje. Samen met Jakop en Harm vormen ze voor nu een drietal. Straks kijken bij een nestje. Dus heel misschien word het een viertal.

En ja, ik blijf in beweging en langzaam maak ik mijn cocon open!

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s