Blog 87 :Blik

Met de 3e nachtdienst voor de boeg, eerst even een momentje voor mijzelf. Music, cigarettes and something to drink…..

Inmiddels heb ik mijn vakantie achter de rug en er al weer een paar weken van werk opzitten. Voor de vakantie begon, eerst met een goede vriend naar een blues festival geweest. Heerlijk, gillende gitaren, rauwe stemmen, hammond orgel, even jezelf verliezen in muziek……
Daarna ging mijn eerste week in, en volgens mij heb ik mijn winterslaap ingehaald. Jeetje, dat een mens zoveel kan slapen.
Voor de lol zeg ik weleens; ik ben een vrouw, en vrouwen en techniek gaan niet samen:) Niets is minder waar; als je het niet probeert, weet je ook niet of je het kan. Dus, Jetje heeft even een t.v. aan de wand bevestigd, en ja, het hangt nog waterpas ook. Nog een klein klusje in huis, en whoppa, 2e week van de vakantie zo omgevlogen.
Met mijn verjaardag ben ik m mooi gesmeerd naar Leiden. Had mijzelf verwend met een B&B vlak aan het water met natuur en rust om mij heen. Had afgesproken met vriendinnen die ik in jaren niet had gezien. Met 1 vriendin uiteindelijk Leiden onveilig gemaakt. Veel gezien, gesproken, heerlijk gegeten en gedronken. Die paar dagen zijn omgevlogen. Heeft mij als mens, zeer goed gedaan. En dan de laatste dag van mijn vakantie, samen met vriendlief afgesloten met een muziek festival. En zo zijn 3 weken omgevlogen en weer terug in het ritme.

Het is natuurlijk niet alleen werken, huishouding, boodschappen, zucht, sleur……. Noop, heb afgelopen weekend heerlijk kunnen genieten van het mooie weer met muziek en zeer goed gezinde mensen om mij heen! En ja ik ben een muziek liefhebber, ik kan er helemaal in opgaan, af en toe een traantje wegpinken omdat het even heftig binnenkomt. Genieten, dansen, meezingen, heerlijk! A.s. zaterdag op naar Den Haag, live muziek om de oren, hopen op mooi weer. Genieten, dansen, meezingen even alles loslaten!

Nu nog even genieten van mijn vrije uurtjes. Om daarna aan het werk te gaan. Er mag even flink gespaard worden. Als alles meezit, volgend jaar zwemmen met orca’s en bultruggen!

Het leven is een gegeven!

Liefs Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s