Blog 81 : Voorgerecht

Buiten lijkt het wel herfst! Ohh, wat verlang ik naar de lente en de zomer! Voor nu even wegkruipen achter m’n laptop met muziek, Skin deep; Buddy Guy ft Playing for change! Undernead we all look the same! And cigarettes:)

Mijn voorgerecht begint met een buffet, alleen wat daarop ligt, daar moet ik alles van nemen. Even niets van laten liggen. Het toetje laat nog even op zich wachten.

Mijn lichaam gaat even haar eigen gang, even geen grip op. Even geen antwoorden, dat laat nog even op zich wachten. Ik weet dat ik mijn antwoorden krijg, voor nu geen controle. En yep, ik ben best wel een controlefreak. Ik zie nu al familie en vrienden van mij hevig ja knikken, grijns. Mijn otitis media chronica, is al jaren bekent bij mij. Daar deal ik mee, pijnlijk en vervelend soms, het is wel onder controle, af en toe angst ervan, gelukkig worden deze steeds weggenomen en hersteld het zich steeds weer goed. En dan nu …… een chronische alvleesklierontsteking. Hoe kom ik eraan??? Hoe kom ik er weer af! Never!!!! Mijn kilo’s die ik aangekomen was, die zijn er net zo hard weer af. Yep, alsof ik dat nodig had. Nu nog een onderzoek en dan wachten of er meer te zien is. Het leven gaat nu eenmaal niet over rozen. Er was eens…..en ze leefde nog lang en gelukkig…….. Blah, blah , blah.

Aan de andere kant, is er wat op mijn pad gekomen……… Op dit moment ben ik een denker. Meer in de zin van.. de voor en de tegens tegen elkaar afwegen. Het een goed plekje geven, een paar nachten over slapen, overdenken. Het leven is gegeven, wat ik eruit haal, is aan mij.               

Maybe, a change is gonna come. Sam Cooke, Otis Redding, Etta James, Beth Hart, Playing for change.

Jetje x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s