Blog 80 : Het menu voor 2019

Na een aantal nachtdiensten, even lekker settelen achter m’n laptop met, muziek, sigaretjes….Heerlijk.

We zijn alweer lekker op weg anno 2019. De feestdagen “gelukkig” weer achter de rug. Ik zeg gelukkig, omdat “velen”, het zo gezellig vinden, vrede op aarde, blah, blah.. Terwijl de meesten omstreeks kerst als een kip zonder kop door de winkel heen banjert, als een stresskip rondloopt, en dan ook nog eens weinig geduld hebben qua parkeren of als ze in de rij bij de kassa staan. Tja…. ik houd ook van het gezellig samenzijn, hoeft niet perse met kerst.. En vrede op aarde, tja, heel graag, niet perse rond kerst en oud en nieuw. Oh en dan al die goede voornemens, het afvallen, stoppen met roken, blah, blah. Heb ik niets mee, ik leef maar een keer. Afvallen is voor mij niet weggelegd, grijns, het stoppen met roken, vanzelf een keer.. Mijn koffie en af en toe mijn wijntje, samen met mijn sigaretje, heerlijk. En ja, mijn lichaam heeft eind vorig jaar even een wake-up call gedaan. Gelukkig een snel en goed herstel, binnenkort nog even een mri scan. tenminste, als ze mijn oude dossier boven water kunnen halen. Met gehoorbeen protheses, moet dat eerst even goed bekeken worden. Nog even afwachten dus.

De spits is er af, en we gaan vrolijk verder. Overigens heerlijke dagen achter de rug. Heerlijk uitgewaaid aan het strand, goede live muziek om de oren gehad, bijzondere en leuke ontmoetingen gehad, heerlijk gegeten, even ontladen. De eerste aanmeldingen voor figuratie en een evt. commercial zijn de deur alweer uit. En ja, mijn boek roept mij! Eerst a.s. zaterdag een goed weerzien met “oude” bekenden en vrienden. Even genieten van mijn vrije dagen.

Mijn menu voor 2019; Het leven is een gegeven. Omarm mijn dierbaren om mij heen, sta open voor bijzondere ontmoetingen, mag af en toe keihard op mijn plaat gaan, om daarna mijn kracht weer te herpakken. Hopend op een paar complete puzzle stukjes. Volop in het leven staan, hoe hard deze ook soms kan zijn. Mijn menu kan ten alle tijde uitgebreid en aangepast worden.

Robie Williams : Feel.

Liefs Jetje xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s