Blog 79 : Bijna..

Net de zelfgemaakte snert achter de kiezen, jammie, jammie. Nu een bakkie leut, music en cigarettes. Qua muziek; Mahalia Jackson, Silent night! Ik draai dit nummer het gehele jaar door. Voor nu zeker tegen het eind van het jaar, een terugblik op dit jaar. Met altijd 1 persoon in gedachten, my dad. De jaren verstrijken, het gemis nog altijd……

Nog maar een paar weken te gaan en 2018 kan afgesloten worden. Met daarin verdrietige en  mooie herinneringen plus nieuwe vriendschappen om mee te nemen naar het nieuwe jaar. De vriendschappen die ik heb, die koester ik.

Een jaar van; mooie vakantie , stedentrip, mijn boek wat gestaag vordert, figureren, fotoshoot, ohh ja en…werken:) Een modellenbureau die mij onder, special heeft geplaatst… Ben ik best trots op..Veel gelachen af en toe een traan en af en toe giga op mijn bek gaan. Tja hoort er ook bij….. Ook een jaar waarin ik voor mijzelf besluiten heb genomen, wat ik voort ga zetten! Aan 1 “ding” niet toe gekomen, dat wordt opgepakt. Helaas is mijn moederhart nog deels gebroken. De hoop en geloof hierin , dat dit goed gaat komen, blijf ik volhouden.

Nog een paar weken te gaan, weken waarin nog van alles te doen valt. Daarna sluit ik 2018 met een gerust hart af.

Een ieder hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019!

Liefs Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s