Blog 77 : Het is wel goed zo.

Heerlijk, vakantie!! Even twee weken niets, even richten op “andere dingen”. Nu even wegkruipen achter m’n laptop. Etta James op de achtergrond, kaarsjes aan en ook mijn sigaretje in de brand gestoken.

Er houd mij nu al tijden een onderwerp in de greep. En na een intens, zeer goed telefoongesprek vanochtend, besluit ik het even op te tikken. Mei 2017 heb “jij”, een zelfmoordpoging gedaan. Wat heb je de boel in mijn koppie op de kop gezet. Wat heb je mij pijn gedaan. En dit was niet de eerste keer, noop de tweede keer. Ben ik dan hard om te zeggen drie keer scheepsrecht?! Of mag ik dat niet zeggen…… Als er dan nadien gezegd wordt, dit moeten wij maar vergeten. Fuck you! Dat is natuurlijk wel erg gemakkelijk. Het houd dus in, dat gevoelens niet uit gesproken mogen worden. Anderzijds verschuil jij je weer. Ik kan niet, wil niet, het word mij allemaal teveel. Yep dat is wat je zegt. En oehhh, als ik de telefoon niet opneem, dan volgen er nog meer, met voicemail berichten. En yep, ik reageer niet zoals jij zou willen.

Mijn grenzen, waar jij zo vaak overheen gewalst ben, dat gaat jou niet meer lukken. Noop, deze dame staat haar eigen mannetje wel. Jij hebt mij te hard geraakt, te pijnlijk en diep teleurgesteld. Over je manipulerend gedrag maar te zwijgen.

Je maakt deel uit van mijn leven, ik vul het in wanneer ik dat wil. De mooie momenten koester ik. Jouw sterke persoonlijkheid, en zeker welke jij vroeger had, houd ik vast. Het is nu je tegenpool geworden. Sterk heeft niet altijd met vechten te maken. En ja, ik weet hoeveel jij hebt moeten vechten. Helaas is de eenzaamheid die jij om je heen creeert , niet weg te nemen. Helaas ben jij zelf diegene, die een ander buiten sluit. Helaas maak jij je eigen wereld heel klein.

Mijn levensmotto: Het leven is een gegeven, daar sta ik voor. Met mijn 45 jaar, ligt de wereld aan mijn voeten. Binnen mijn kunnen, doe ik die “dingen”, die ik leuk vind. Ik wil genieten! Zelfs van hele kleine momenten/dingen. En ja, ik weet, dat het leven niet over rozen gaat. Dat heb ik aan den levende lijve wel ondervonden. Daarintegen , kijk ik vooruit, en sta ik positief in het leven.

Ik zal er voor je zijn, wanneer het mij uitkomt. Het is wel goed zo.

 

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s