Blog 72 : Out of the box

Gisteren net uit de nachtdienst gekomen. Heerlijk genoten van het weer. Lekker weg doezelen met een muziekje en mijn gedachtegangen de vrije loop laten.

Nu mijzelf terug trekken, muziek, sigaretten en voor de verandering een glaasje jus orange…..Grijns

Na het “concert” van Mario Baskovic, top nagepraat, een gesprek over muziek een stukje persoonlijk, open, en ,voor mijzelf pikte ik er een onderwerp uit om over na te denken. Mario, een man die graag out of the box denkt. Zeker zijn muziek. Je houdt ervan of niet. Geen geijkte “dingen”, maar juist, wat kan ik met dit instrument doen, wat kan ik eruit halen.

Houdt out of the box, dan juist creatief denken in? Net even anders denken dan? Ik denk het wel. Juist niet het geijkte, ofwel; zo doe ik het altijd…..Daarvan ga ik over mijn nek. Juist het tegenovergestelde van wat je altijd doet. Wij mensen zijn geneigd altijd hetzelfde te doen. Neem nou het opstaan, als je erover nadenkt is het altijd hetzelfde riedeltje. Doe het eens anders, opstaan en je hele “programma” anders doen. Een andere weg naar je werk nemen. Ohh jee, help….Hahaha noop, je gaat anders denken, zelfs nadenken, en je wordt lekker helder in je hoofd. Althans ik…… Even alles anders.

Zijn veranderingen, spannend, beangstigend ? Of is het juist gezonde spanning een uitdaging, verfrissend? Brengt het vragen met zich mee, van ohh jee, ik weet niet of ik dit wel kan? Of is het juist verfrissend, uitdagend en grijp je het met beide handen aan. En ga je juist anders denken en jezelf anders zien…..

Dan mag je uit dat  “vertrouwde” stappen en mag je anders denken. Jezelf triggeren in wat je wel en niet kan. Dan mag je out of the box……..

Jetje x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s