Blog 70: En nu ?!…..

De geur en smaak van koffie en sigaretten en natuurlijk muziek….!

Mijn acteerlessen zitten erop…Zucht…. Afgelopen zondag was mijn laatste les. De rit naar Amsterdam Centraal ging mij veel te snel. Ook wetende dat er een gast aanwezig zou zijn. Een actrice die menig rol op haar naam heeft staan. Hoe zou zij tegen ons allen aankijken, hoe zou zij evt beoordelen? Best even spannend dus. Ik besloot om het maar op mij af te laten komen.

Mooi op tijd aangekomen op mijn bestemming, snel de warmte in na de snijdende kou. En daar de kennismaking, ik vind de actrice een vrouw met charisma, hartelijk een warme persoonlijkheid. Een kop koffie erbij even over en weer gekletst, de spanning was verdwenen. Nadat alles was klaar gezet in de zaal, kon de les beginnen. Wij zouden alles nog doornemen en opnemen en nadien bespreken. Tussendoor een korte voorstel voor de camera. Het leuke was nu, dat wij ons voor gingen stellen aan de actrice. Je moet jezelf goed kunnen presenteren toch? En ik vind, als je “iemand” tegenover je hebt zitten gaat dat gemakkelijker. Nadat de eerste filmpjes en rollen waren vertolkt gingen wij ze terugkijken en werd het beoordeeld. En als je dan complimenten krijgt, kan je alleen maar dank je wel zeggen. Die heb je binnen:) Nog even naar de andere ruimte voor de allerlaatste vertolking van rollen en monoloog. Om daarna op te ruimen en het laatste terugzien, om daarna te evalueren. Wij mochten onszelf een applaus geven en trots zijn op wat wij hadden neergezet.

Nadien nog even na gekletst in een kroeg. En toch de vraag gesteld om evt een master er achteraan te doen. DIT was de masterclass…. En ik maar denken dat er nog wat achteraan kwam…. Noop. Er komt nog een auditie training als extra…. Dus certificaat, ik zie naar jou uit. Van de actrice kregen wij dames nog een leuke tip mee. Heb de tip inmiddels opgevolgd, afwachten maar.

Na een warm afscheid weer op weg naar Groningen. Het zit erop… En nu?!…….. Eerst alles even laten bezinken:)

Jetje x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s