Blog 67: Mag ik…

Op deze grauwe mistige dag, even wegzinken in mijn gedachten. De heerlijke warme koffie, net op. Muziek en mijn sigaretjes….. Met een nummer van Marc Broussard; Honesty, om mee te beginnen. Een pracht song, even tranen wegpinken.

Wat er in een paar weken al niet kan gebeuren. En dan mijn emoties die even alle kanten opschieten. Na een zeer goed verblijf in, Hobbit Land, weer lekker aan het werk. Daarna geveld door de griep. Ik, die toegeef aan de griep… Yep dat gebeurd niet zomaar. Nog aan het herstellen van de griep, twee cliënten overleden. En dat greep mij aan, meer dan ik even toe zou geven. Bij een client kon ik er vrede mee hebben, bij de ander totaal niet. Ik moest dat een plekje zien te geven. Onbewust kwam er meer pijn, verdriet en gemis naar boven. Menselijk, ja, en ik, ik zocht mijn troost in muziek.. en goede gesprekken.

Daarnaast weer mooie ontmoetingen gehad. Een verlate nieuwjaar etentje. Een knuffel, heerlijk eten, leuke en serieuze gesprekken, humor, slapen in een pipo wagen om na weinig slaap een goed ontbijt te nuttigen. Om daarna met een duf koppie afscheid te nemen van elkaar.

( Simple Man; Lynyrd Skynyrd) All that you need is in you’re soul!

Naast werk, staat er weer van alles in mijn agenda. Ik had een e-mail ontvangen, mijn profiel heeft een update nodig, momenteel offline, oeps….. Fotoshoot inmiddels gepland! Altijd weer leuk om te doen. Eindelijk maar toch mijn laatste inhaal lessen gepland van acteer les. Dat heeft even geduurd….. En mij aangemeld voor een masterclass…… Daar nog niets van gehoord. Ben zo benieuwd……

Mag ik, af en toe stilstaan en wegzinken in mijn gedachten….
Mag ik, emoties even haar gang laten gaan……
Mag ik, mijzelf daarna weer herpakken en verder gaan…..
Mag ik, ik een ander binnen laten in mijn wereld……
Mag ik, jouw wereld binnen komen……..
Mag ik……..

Jetje
Ps: foto genomen in Hobbit Land, een zeer lieve hond des huizes:) Iedere ochtend een warme knuffel:)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s