Blog 63: fifty shades of red.

Even mijn gedachtegang ordenen. Met Foy Vance; make it rain op de achtergrond, pff wat een stem……, heerlijke gitaar…….. Een nu nog lege asbak en een volle mok koffie, what else:)

Ik hoor een paar al denken; fifty shades of red?! Yep, red is the collor, warmte, liefde, passie, de kleur van mijn hart…

Tijdens een cursus van mijn werk, werd gevraagd wat mijn kleur is en waarom. Een keer wat anders dan, wat zijn je hobby’s. Een andere kleur moest ik voor mijzelf houden, dit is de kleur de kleur die ik gebruik om rustig te worden, in mijn gedachten ook voor “de grens”. Mijn grens.

Ik die altijd duidelijk mijn grenzen aan kan geven, mijn comfortzone, mijn willetje in wat ik wel en niet wil…. Ik die geregeld toch over mijn grenzen ga en vooral in mijn werk. Ohh ja, Jetje draait wel een dienst, ohh ja, Jetje draait wel een dienst na een cursus. Ohh ja….En ja, ik mag graag werken, ben “gek” met de cliënten. Maar af en toe moet mijn batterijtje ook even opgeladen worden. En ook ik heb een priveleven. Even na mijn vakantie heb ik een afspraak met mijzelf gemaakt, en de cursus gaf de doorslag. Met mijn vriendin “lief” afgesproken, dat zij als zij maar iets aan mij merkt, een flinke tik over mijn vingers geeft. Ik weet dat zij dat kan ,en ook doet…. Af en toe heb je “iemand” nodig.

Tot nu toe trots op mijzelf, mag je best wezen toch?! Mijn boek weer opgepakt en grondig aangepakt. Mij op dagen vrij gepland, ik ben niet beschikbaar !!. Alsnog een paar acteerlessen inhalen, saus klus in huis, ff opfrissen de boel. En bovenal, quality time:)

Een afspraak met mijzelf:)

Jetje

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s