Blog 60 : Mijn domein

Oh yes. Mijn plekje, voor mijn blogs en…….. Muziek , sigaretten en de geur van suddervlees door het gehele huis.

Ik begin met Crazy van Gnarls Barkley……… Vanaf volgende week ff een paar weekjes vakantie! Hell yeah. Even geen, kan jij ? Heb jij? Even niets…Geen werk geen verplichtingen. Mijn hoofd zit even vol en mijn emoties schieten alle kanten op. Alsof ik even geen grip op mijzelf heb, soms voelt dat even zo. En dat laat ik dan maar even gebeuren. Om later mijn schouders er weer onder te zetten.

Net even een weekendje weg geboekt, voor mijn vriendlief en mijzelf. Uitwaaien. De katten oppas is geregeld. Kan dus alles met een gerust hart achterlaten.

Even een paar weekjes dingen doen, die ik nog heel graag wil doen. Daar heb ik straks heerlijk de tijd voor. En dan hoef ik het even niet te combineren met werk. Noop, alle tijd….

Project 1 is af.  “Mijn domein”. Heerlijk een plek om mij terug te trekken. Mijn ogen afdwalend over het weiland heen.  En nu van bovenaf. Met hulp van oudste zoonlief en vriendlief. Ik met mijn willetje, dat kan ik zelf wel…Haha. Nou die gaten in de muren boren, had ik echt niet alleen gekund. Alsof er ijzer in de muur zit. En ik met mijn volle gewicht, grijns, tegen een boor aanduwen…Uhhh, dat ging niet echt. En even het meubilair in elkaar schroeven, dat ging met hulp toch gemakkelijker.

Voor nu, nog een paar daagjes werken. En dan………

Jetje

 

2 gedachtes over “Blog 60 : Mijn domein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s