Blog 59 :

Hello laptop, music, cigarets and wine………

Qua muziek , noem ik het ff het foute “uurtje”…. Grijns. Frank Duval; Mysterious girl. De clip heeft er wel een paar pracht foto’s tussen staan….

Even een momentje voor mijzelf. Af en toe dat negatieve gedoe, dat hangt mij wel ff de strot uit. Vorige week was mijn lichaam verstard, verkrampt, ik kan niets met negativiteit. Ik sliep slecht, at slecht, ik kon er ff niets mee. M’n motorrijles ging voor mij doen ook niet lekker. Gadverdamme. Ik kreeg dat 8tje rijden niet geheel voor elkaar. Halverwege de les overgestapt op de zwaardere en dat 8tje maar ff overgeslagen.

Nu maar dat negatieve gedoe laten varen. Ik die positief ben ingesteld, heb er een draai aan gegeven en ga verder met,…… juist, positiviteit. Deze week een heerlijke motorrijles gehad. De lichtere motor wil ik niet meer zien, of op rijden. De zwaardere stond al voor mij klaar. Het 8tje alsnog overgeslagen, een andere ervoor in de plaats gepakt. Daarbij komt voor mij wel ff wat bij kijken…Haha… Ben tevreden van de baan gereden. En volgende week staat er weer wat op program… Mijn tempo, mijn vertrouwdheid op de motor, mijn plezier!

Anderzijds staat er nog meer uitdaging op mij te wachten. Yep, naast werk, huishoudelijke dingen, het opknappen van de woning, is er meer……. Tuurlijk het motorrijden…….. Maar er is nog meer. Je leeft maar 1x…..

Afspraak is gemaakt, die staat……. En Jetje gaat er voor…….Ff ideeen opdoen, een paar ideeen liggen al klaar,  dan zorgen dat ik alles voor elkaar heb…….. En dan er volledig voor gaan…. Een zeer goed vooruitzicht. Een geheel nieuwe uitdaging!

Jetje 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s