Blog 57: Me, myself and i

Oh yes, coffee, cigarettes and music. Om te beginnen, Train; Drops of Jupiter, en vele nummers zullen de revue passeren. Ik duik ff in mijn eigen wereldje.

Ff mijn huiswerk aan de kant gelegd. Morgen mijn allerlaatste acteerles. Niets of niemand komt daar nu tussen! Mijn eerste motorrijles, staat! Spannend.

Toevallig had ik er van een tijd geleden met mijn kapper over. Ja ja, de kapper. Mensen stellen vele “dingen” uit totdat zij met pensioen gaan. De kapper en ik waren toch wel van mening, dat wij nu leven. Waarom niet die “dingen” doen die binnen je kunnen, nu kunt doen. Hoe en waar staan wij als wij 67 zijn?! Het leven is gegeven, zelf maak je er toch wat van. Soms gaat het met vallen en opstaan, het heeft ook te maken met keuzes.

Zo kom ik op vriendschap. Familie is geen keuze, vriendschap wel! Vriendschap is voor mij zeer waardevol. Veel vrienden heb ik niet, diegene die ik heb zitten in mijn hart. Soms is het als een trein met wagons. Sommige stappen uit, om later weer in te stappen. Sommige stappen nooit weer in, diegene laat je achter waar zij uitgestapt zijn.

Laat mij zijn om wie ik ben. Trigger mij op z’n tijd, laat mij nadenken, alles overdenken, laat mij voelen, inzien en bovenal genieten! Laat mij ook op m’n bek gaan, daar leer ik van. En hetzelfde geldt in een vriendschap. Daarin mag en kan ik mijzelf zijn. Ook die ander mag er zijn. Samen maak je een vriendschap compleet. Goede gesprekken op z’n tijd, een knuffel op z’n tijd, even de wind van voren krijgen, je mening laten horen.

Een knuffel, midden op retropop, zingend door de supermarkt, dansend door mijn tuin, mee galmend in de auto. It’s me, myself and i, with you:).

Ik sluit af met: Bette Midler ft Wynonna Judd : The rose!

Liefs, Jetje….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s