Blog 56 : Home

Heerlijk om even in mijn eigen wereldje terug te kunnen trekken. Inmiddels alweer een paar dagen thuis, mijn gedachten dwalen geregeld af naar Canada. Met Otis Redding op de achtergrond, even mijn momentje.

Samen met mijn familie, mijn verjaardag mogen vieren in Canada. Mijn vakantie had ik expres zo gepland. Dat had ik met een reden gedaan. Yep ken mij:) grijns. Veel van de omgeving mogen zien. En dat was prachtig, adembenemend mooi. 2 Babyberen mogen zien. Herten, schildpad, groundhogs, een chipmunk, eekhoorn, roofvogel en een coyote, welles waar een dode…… Een vlinder die even heel vlug op mijn arm ging zitten. Een stukje trail met mijn oom gelopen, zo mooi. Even met de ferry geweest. Met de lieve kleine hond samen op de achterbank. Mijn tas werd dan gebruikt als kussen. De mooie vrachtwagens, grote trucks, leuke schoolbussen…..Alles staat in mijn geheugen gegriefd. Het waren zoveel mooie momenten!

En zoals ik al eerder schreef, hebben de verhalen over vroeger mij zeer goed gedaan. Ik die mijn eigen vader niet gekend heb, ik was nog maar 3 maanden oud toen hij overleed. Only pictures. En misschien is het wel leeftijd, wie zegt het…Dat ik meer wilde te weten komen. Ik had wel verhalen gehoord…..Voor mij is er veel op z’n plek gevallen. My roots… Ik weet om de donder wel wie ik ben, hoe ik ben, en hoe ik in elkaar zit. Dit stuk gegeven maakt mij compleet. Voor mij een zeer geslaagde samenzijn met mijn familie. En zeker voor herhaling vatbaar. Ik werd al gevraagd of ik langer bleef. Dat vond ik zo lief…. Lang leve snoetjeboek blijven we op de hoogte van elkaar. Kunnen wij elkaar spreken.

Rust gevonden in de mislukte zelfmoord poging van de ander. Mijn leven qua prive , werk en alles eromheen weer oppakken. En laat mijn gedachten af en toe heerlijk afdwalen.

Veel liefs, Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s