Blog 52 : In my mind

Na een heerlijk weekend met veel zon, wat een cadeautje, trek ik mij nu ff terug. Laptop, sigaretten, muziek. Want wat kan die HSP naar binnen scheuren zeg. Pff……. En in alle eerlijkheid, dat kan soms zo vermoeiend zijn. Het is zoveel, positieve energie… Heb ik misschien even teveel gegeven? Of….?!

Aretha Franklin op de achtergrond, jeetje wat a voice!

Verbaasd was ik van een tijdje terug, mijn blogs worden zelfs in de Verenigde Staten gelezen. Bijzonder toch? Mijn blogs over de zorg, die worden geplaatst op de website en op Facebook van, vrijheid in de zorg.  Tatoeages laten zetten, die voor mij zeer belangrijk zijn. Binnenkort een vast contract in the pocket, top.. Over 2 weken een fotoshoot, en yep ook met slangen. Ohh wat kan ik daar naar uitzien, vindt dat zo gaaf. Ff m’n portfolio updaten. Daar had een castingbureau al om gevraagd… Nog een paar acteerlessen inhalen. En dan in mei, in m’n uppie op naar Canada. Spannend, en heb er zoveel zin in. Spannend om de reis, om familie terug te zien na meer dan 30 jaar. Neven en nichten ontmoeten, die ik eigenlijk helemaal niet ken. Een nicht van mij die gaat trouwen. Mijn eigen verjaardag mag ik gaan beleven in Canada.

Dan ben ik een bevoorrecht mens. Dat haalt alle negativiteit even helemaal weg.

Wat prioriteiten gesteld. Ik kan wel wat willen, het moet ook kunnen. Neem mijn motorrijbewijs. Ik baalde er vorig al van dat ik een aantal keren voor theorie was gezakt. En ook iedere keer met 1 of 2 fouten teveel. Grrrr…. En nee, ik ga ook niet 1 les nemen op de motor. Want ik denk dat mijn willetje dan juist zegt; doen….! Familie in Canada, is prioriteit. Huis geleidelijk opknappen heeft prioriteit. En als het nu goed regent, kan ik de ruitenwissers van m’n tuf, zelfs al in de garage aan zetten. Uhh, nieuw garage dak zal ook wel handig zijn. Het figureren ff op een laag pitje gezet. Ik zou wel willen…..

All in my mind.

Veel om naar uit te kijken. Het vervaagd even mijn pijn, verdriet. Heb daar volle vertrouwen in…

Thx blog lezers.

Jetje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s