Blog 46 : Inspiratie

Charming he ?! De foto …Hahaha. Koptelefoon met muziek en mijn vertrouwd plekje. Uitkijk over de weilanden heen, in gezelschap van Harm.

Even een pauze ingelast om een blog te schrijven. Na eerst tranen hebben te laten lopen. Liepen er net 8 herten in het weiland. Wauw, daar wordt ik altijd stil van en kan mij zeer ontroeren. Tja dan is deze miep te laat met een foto…..Opgeslagen in mijn hoofd.

Na een heerlijk weekend met vriendlief, concert, heerlijk eten en een luie dag is er weer inspiratie, energie en tijd om stappen te ondernemen. Inmiddels al meerdere stappen gezet. Afspraak snake- shoot, done. Tekeningen tattoo’s , done liggen bij Da Tonk…. Mijn boek, yep weer een hoofdstuk af! En nog een stap, maar die houd ik voor mijzelf.

Vorige week bij “oude” vrienden langs geweest. En mijn vriendin heeft mij ff aan het denken gezet. Dat vind ik een mooi “iets”. Dat goede vrienden mij aan het denken kunnen zetten. Ben ik een denker? Noop, in die zin, ik relativeer en breng het voor mij compleet. Wat ik niet kan “gebruiken” leg ik naast mij neer. Een zware denker kun je mij niet noemen. Ik noem het altijd mijn gedachten ordenen. Er komt veel bij mij binnen. En dat wil ik dan even een plekje geven.

De waarom vraag, kan gesteld worden. Krijg je daar antwoord op?! Niet altijd toch? Het leven is een gegeven! En is het niet zo; van het concert des leven heeft niemand een program?! Ik doe veel op en met gevoel. En na vorige week en dit afgelopen weekend heeft mij dit tot positieve inspiratie geleid.

Laat het leven jou niet leiden. Leid het leven zelf!

 

Jetje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s