Blog 43 : 2016

Mahalia Jackson , Silent night, keihard…… Dit nummer werdt gedraaid op de begrafenis van mijn vader. Memories. Ieder jaar draai ik m weer. Maakt niet uit welk jaargetijde het is.

Blog nr 43, mijn leeftijd…..Een mooi getal om dit jaar mee af te sluiten. Nog 1 keer dit jaar, mijzelf afsluiten van alles wat erom mij heen gebeurt.

Wat een bewogen jaar heb ik achter de rug… Zoveel is er gebeurt. Begin dit jaar keihard bezig geweest met het huis op mijn naam te krijgen. In april het verlossend woord, yeah. Handtekening gezet en , woehoe, het is van mij! Heerlijk gevoel, want wat een super plekje in het mooie noorden. Vlakbij het bos en uitkijk over de weilanden heen…..

En dan de motorritten. Voor het eerst bij vriendlief achterop. Wow wat een belevenis. Daarna nog een noorderrondrit met de motorclub…Gaaafffff… Helaas is mijn droom dit jaar nog niet uitgekomen, mijn motorrijbewijs. Paar keer voor theorie gezakt. Blehhh. Dit pak ik volgend jaar maar op. Achterop is ook gaaf, maar het zelf motorrijden, lijkt mij nog mooier…

2 Van mijn blogs uitgegeven in een boekje; zorgverhalen. Tja hoe wil je het hebben zeg. Ik vond/vind het super. En hopelijk volgen er meer.

Een paar keer mogen figureren. Eerst in een nieuwe nederlandse serie; De nieuwe buren. Daarna nog een keer in GTST. Ben nog vele malen gevraagd, dit jaar wordt het m niet meer. Ook nog weer voor snake shoot gevraagd, helaas nee moeten zeggen. K kan niet alles he? K ben wel tweeling van horoscoop , maar kan me niet in tweeen splitsen…Grijns

De ballonvaart. Wauwie. Ik met mijn hoogtevrees…Hahha dat viel echt mee. Wat een ervaring. Kan weer 1 van mijn lijstje afvinken….

Acteerlessen…..Oh wat een ervaring. Teksten uit m’n hoofd leren. En daarbij de goede emoties in m’n mimiek, stem en houding vertolken. Nog 2 lessen te gaan. En dan…? Wie weet. Het leven kan vol verassingen zitten.

Vakantie Malediven. Regelmatig bekijk ik de foto’s. Ben iedere keer weer onder de indruk. Ik heb leren snorkelen, vriendlief als mijn leermeester. Een aantal bijzondere mensen mogen ontmoeten. Prachtig.

Na al deze mooie gebeurtenissen, helaas ook prive een paar heftige ervaringen. Heb daarin besluiten moeten nemen, wat ik liever niet had hoeven doen. Verdriet, pijn, teleurstellingen, gekwetst en dan ff een deuk in mijn eigen ik. Wat kan een mens zich dan onzeker voelen. Gesterkt en gesteund door vriendlief, familie en goede vrienden, ben ik deze periode doorgekomen. Ook de minder goede en mooie dingen horen bij het leven. What doesn’t kill you, make you stronger!!

Beth Hart; A change is gonna come….. Soul shine….. Inderdaad laat je ziel schijnen……

2016 Alweer bijna een jaar voorbij. Een prachtig bewogen jaar om op terug te kijken.

Wat zal 2017 brengen?! Aan goede voornemens doe ik niet. Stoppen met roken, ja vanzelf, mijn laatste rook zal door een pijp naar buiten gaan. Sporten, doe ik al, mijn tijd mijn tempo. Afvallen, uhhh doe maar niet…Grijns. K hoop dat er een vaste aanstelling in het verschiet ligt. En hoop een paar van mijn wensen in vervulling te laten gaan.

Hier mee sluit ik mijn blog jaar af.

Een ieder wens ik fijne feestdagen. Bovenal een gezond en liefdevol 2017 !!

Warme knuff, Jetje xx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s