Blog 41 : Klaar

Mijn vertrouwd plekje ingenomen. Nu de rolgordijnen dicht, en de warmte van de kachel aan mijn benen en voeten. De donkere dagen zijn al een tijdje ingetreden. Afgezonderd met laptop en veeeeeeel muziek sluit ik mij af. Nightwish; Walking in the air and Sleeping sun. Daar is waar ik mee begin.

The sun, is immers slapende. Ook in mijn ziel/hart. Walking in the air, was het maar waar…Weg van alles en iedereen. Ik schrijf dit niet vanuit zelf beklag of zielig zijn. Ik beschrijf dit omdat mijn ziel/hart zeer gekwetst is. En niet alleen gekwetst ook teleurgesteld, pijn, onmacht, boos en het weer verdomme niet gehoord worden. Het alleen er in staan. En met alleen bedoel ik, ik mag het weer oplossen. Ik mag/moet het weer een plekje geven. Jetje lost het wel weer op. Dit keer is Jetje er geheel klaar mee.

Sarcastisch zeg ik weleens; er staat, pijnig mij, op mijn voorhoofd. En yep, doorgaans ben ik een vrouw die veel aankan. Ik kan het belichten van twee kanten. Kan ik het een plekje geven en kan ik weer doorgaan. Dit keer ben ik grenzen overgegaan die ik niet over wilde gaan. Ik ben mijzelf totaal voor bijgelopen. En tuurlijk heb ik dingen gedaan die ik leuk vindt, dat is maar goed ook. Dat was/is mijn positieve afleiding. Mijn werk, daarnaast af en toe een concert. Heerlijk. Mijn acteerlessen.

Within Temptation, Lost, Otis Redding, Pain in my heart. Oh wacht, heb ik nog wel een hart?! Hmmm, ohh nee, ik ben egoistisch, denk alleen maar aan mijzelf, sta nooit voor een ander klaar. Noop dan kan ik een hart wel  vergeten. Laat staan een ziel.

Beth Hart, Take it easy on me, Have mercy on me , You’re hart is as black as night …..  En nee, dit schrijven is geen liefdesverdriet. Dit gaat juist dat een ander mij zoveel verdriet en pijn doet. Ooit heeft een persoon tegen mij gezegd : ik kan jou maken en ik kan jou breken! Dat ik toen dacht, probeer jij dat maar eens!!!! Het is diegene ook nooit gelukt. Deze woorden houden mij nu op de been. Dit gaat met up and downs.

Ik ben er klaar mee, ik ben op…..Het moet gedaan zijn nu! Stoppen moet dit…….

Ik mag mijn handen dichtknijpen met mijn, vriendlief, familie en zeer goede vrienden, die er nu voor mij zijn. Dank jullie daarvoor….xx

Jetje……

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s