Spannend

Muziek !!!!! Yeah, muziek heb ik nodig om mijn gedachten te ordenen. Even mijzelf afsluiten van de wereld om mij heen. It’s only me and music….

Ik voer gesprekken met mijzelf, in mijn gedachten of voor de spiegel. Mijn HSP-tje kan mij in de weg staan of ik kan er heerlijk op mee varen., om over mijn karakter maar te zwijgen, grijns. Ik ken mijzelf goed genoeg, dat ik weet dat ik van uitdagingen houdt. En dat is wat ik ga doen, mijzelf uitdagen.

Het begon ongeveer een maand geleden. Ik had mijzelf aangemeld voor een evt. rol in een geheel nieuwe film. Een producent/regisseur/acteur, is op zoek naar nieuw talent. Ik had een kort maar krachtige brief opgesteld,( waarom veel woorden gebruiken), en had de gevraagde foto’s erbij geleverd. Een week later “hangt” een andere regisseur aan de telefoon. Een rustige stem verteld mij dat mijn aanmelding zeer wordt gewaardeerd. Deze producent wil graag met nieuwe talenten aan het werk, om juist diegene die het wel in zich hebben, een kans te geven. Ik krijg een basiscursus acteren aangeboden, waarbij ik vertrouwd raak met camera’s en om mijn tekst te presenteren. Een week voor de cursus krijg ik mijn tekst om die uit mijn hoofd te leren en dus voor de camera te presenteren. 1x In de week 8 weken lang, zal deze cursus gaan duren. Mocht dit alles goed verlopen kan ik een verdere opleiding/cursus gaan volgen in het acteren. En mocht het goed verlopen, mag ik auditie doen voor een rol in deze film. De regisseur zal mij alles via mail toe sturen, en zou mij de volgende dag terug bellen. En daar gingen mijn radartjes en gedachten, pff.

Een aantal keren ben ik voor de spiegel gaan staan. Ik een vrouw van 43 die daarvoor geaccepteerd is. Ik kan mij dan zo’n klein meisje voelen, en dan volgt even het onzekere, kut HSP, of is dat juist een karaktertrek…..

Dan volgt de mail met de nodige papieren. K heb het doorgelezen en mijn vragen op papier gezet. De volgende dag op de genoemde tijdstip, “hangt” de regisseur aan de telefoon. We nemen alles nog goed door en ik stel mijn vragen. Wij zoals hij zei, zullen elkaar in de wandelgangen tegenkomen. Hij benoemde dat ik het moet gaan zien als een hobby. En jij; zoals hij zei, gaat een zeer leuke tijd tegemoet, ga ervoor! De sfeer en de omgang met elkaar zal je als zeer prettig ervaren.

Ik ben een persoon, die zichzelf aardig goed ken. Maar hierin ga ik een andere kant tegemoet zien. Hier sta ik volledig open voor, maar vind dit heel spannend.

4 September gaat Jetje van start.

xx Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s