Coffee, cigarettes and music…

Ff alleen met mijn katten. Heerlijk….Koffie, sigaretten en muziek.

Muziek doet mij veel. Niet alleen de teksten ook de stem en daaromheen de muziek.
Neem nu eens het nummer, Pain in my hart van Otis Redding. En yes, ik voelde pijn in mijn hart, niet om liefdesverdriet, maar juist omdat ik een besluit heb genomen wat mij wel degelijk pijn doet. Pak ik het nummer van Beth Hart, Learning to live. Ohh yes, dat is wat ik wil, doe en graag wil blijven doen. Daar in tegen kunnen mensen en bureaucratie mij wel in de weg staan. Het nummer, Hello van Adele, kon ik af en toe maar een telefoontje plegen naar de “hemel” om diegene die ik mis te spreken. Dan zet ik yep again, Beth Hart ft Joe Bonamassa op met, I’l take care of you. Dan weet ik dat het allemaal wel weer goed komt.
Tom Waits heeft ook pracht nummers, I don’t want to grow up, yep als volwassen vrouw draai ik mee in de maatschappij. Daar in tegen blijf ik altijd het kind in mij zien, zeg maar, prettig gestoord. Chocolate Jesus, Waltzing Matilda, luister het en geef er je eigen invulling aan.

Met dj Tiesto, Silence op de achtergrond kom ik terug op mijn besluit. Met mijn 42 jarige leeftijd draai ik al een tijdje mee op deze aardbol. Ik weet maar al te goed dat pijn, verdriet, verlies, afwijzing, vreugde, blijdschap, liefde en warmte bestaat. Beslissingen zijn er om genomen te worden. En ja soms neem je de verkeerde beslissing, ach daar leer je weer van.
Dit besluit waar ik volledig achter sta heb ik eerder gezet. Het vervalt helaas weer in negativiteit , aandacht naar zichzelf trekken op een zeer negatieve manier, wat mijn gevoelens zo hard raakt. Ik stel mijzelf dan de vragen, waar sta ik in jouw leven, wie ben ik in jouw leven, jij, die niet kan zeggen ; ik hou van je omdat jij dat niet voelt. Waarom kan en wil je dat niet voelen, omdat je een rotleven achter de rug hebt?! Hoe kan ik deel uitmaken van jouw leven als jij mij niet voelt, ziet, waardeert. Jij die mij alleen ziet en waardeert als ik voor jou mag opkomen draven. Jij die niet luistert naar mij, alleen maar jouw eigen verhaal te vertellen hebt. Kijk niet constant naar het verleden en anders pik daar juist de mooie momenten eruit en houd die vast. Als ik steeds achteruit kijk , kom ik ook geen steek verder. Mijn leven gaat ook niet over rozen. What doesn’t kill you makes you stronger.

Timi Yuro, Hurt…..Yep het doet verdomd veel pijn maar om voor mijzelf op te komen, ik laat jou los….. Juist doet het zoveel pijn omdat je zo dichtbij mij staat. Ik houd niet schijn, valse beloftes en ik houd er al helemaal niet van als iemand met mijn gevoelens speelt.
Passenger, Let her go, laat mij maar gaan en ik hoop dat je het gaat voelen om mij te verliezen.

Beth Hart, yep one of my favourite singer, grijns……Setting me free……

 

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s