Opgelicht

 

Yep mijn vervolg op bedonderd en belazerd.

In overleg met een aantal mede gedupeerden de handen ineen geslagen. Want wat Jamzz heeft geflikt moet gestopt worden. Hier zijn zoveel de dupe van geworden, er is meer boven water gekomen dan menig mens weet.

Kennen jullie het tv programma Opgelicht? Mede door een agent zijn wij die aan gaan schrijven. En jawel, wij kregen bericht terug. Alle informatie wat wij/ik hebben zijn toegestuurd. En na een maand ongeveer kregen wij groen licht. Ons/mijn ervaring mochten wij komen vertellen in Hilversum.

26 January was het dan zover. Olie van de auto ff gecheckt, yep deze vrouw doet dat.. grijns, auto vol getankt, goed humeur, yep, broodje, water en goede muziek. Jetje kon onderweg. Ik ben maar voorbij The Voice of Holland gereden. Grijns.  Na ongv. 2 uurtjes rijden kreeg ik een goede ontvangst met koffie en een warme handdruk. Ff wachten bij de receptie ,in de grote ruimte, voorzien van tafels en stoelen en leuke zitjes. Gezellig keuvelend wachtend op de andere kandidaten. Ernst Daniel Smit nog gezien in z’n dagelijks kloffie. Intussen kennisgemaakt met diegene die ons zou interviewen, zij zou de cameraman en geluidsvouw opzoeken. Als de anderen kandidaten gearriveerd waren, konden wij aan de gezamelijke lunch. Toen de andere kandidaten gearriveerd waren, was dit een zeer warm terugzien.

Tijdens de lunch kennisgemaakt met de cameraman en de geluidsvrouw. Er werd ons uitgelegd dat de opnames normaal in de studio is. Dit keer zouden zij/wij de ruimtes gebruiken die beschikbaar waren. Een korte uitleg volgde hoe onze dag er uit zal komen te zien. We zouden beginnen met een stille opname, alleen film. Zet een paar vrouwen bij elkaar, grijns, dan is stilzijn best lastig…. Na de stille opnames, werd een van ons geinterviewd. De rest had ff een break. Ik zeg sigaretje en koffie dan maar…. Nadien gingen wij gezamenlijk naar de 3e verdieping. Een kantoorruimte wat vrij was. Hier werd weer een filmpje opgenomen, een ieder van ons apart. Leuk om te zien hoe alles geinstaleerd word. Af en toe even over gang heen lopen, verschillende mensen aan het werk te zien. Zien waar de redactie van vermist zit. Foto’s aan de wand bekeken. Jeetje wat een groot gebouw. Na de filmpjes en foto’s konden wij beginnen aan het interview. Een ieder apart. Ik zou als laatste aan bod komen. Ben af en toe over de gang gaan lopen, wat een verhalen wat een teleurstellingen, maar ook hoe mensen geraakt zijn in hun onzekerheid. Voor mijn interview heb ik mij ff buiten opgeladen. Na van een ieder als kandidaat afscheid te hebben genomen van elkaar, was ik aan bod. Mijn setting werd opgesteld en daar kwamen de vragen. Nadien warme handrukken en knuffels. En Jetje kon weer naar huis. Wat een dag, wat een indrukken.

Ik ben zeer benieuwd naar de opnames. Hoop dat het effect heeft. Dit moet stoppen. Ik ben zeker een ervaring rijker.

De foto die ik op mijn blog staat was bedoeld voor de finale. Ik vindt dit een mooie afsluiting. Ik heb mijn finale gehaald. Met dank aan Trix Photography.

De uitzending van Opgelicht; daar komt tzt bericht van.

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s