Drrrrrr….

Caffeine, nicotine en goede muziek.. Heerlijk.

Sinterklaas is net achter de rug. De blik is gericht om 2015 af te sluiten en het jaar 2016 te verwelkomen. Het jaar wat voor een paar lieve mensen en mijn 2 geliefde katten niet meer verder gaat. “Helaas” laat ik hen achter in 2015. Het jaar waarin ik een aantal mensen weer heb mogen omarmen.

Ik schoot laatst in mijn agitatie..Drrrrr. Daar krijgen wij dat gejeuzel, gezeur over goede voornemens…. Klinkt pittig, zo zie ik het, zo voel ik het. Een ander kan en mag daar anders over denken. Zo denk ik erover.

Er zitten dan altijd een paar vragen in mijn hoofd. Waarom altijd aan het begin van het nieuwe jaar? Omdat je dan een goed begin lijkt te hebben? “Oude” gewoontes kan je toch ook eerder afleren? Neem het afvallen, sporten en het stoppen met roken. Ik heb er bewondering voor, voor diegene die het nieuwe jaar  zo in willen luiden. Het is voor mij niet weggelegd. Zou ik evt. iets willen ondernemen, dan doe ik dat wanneer ik dat wil. Of nodig vindt. Maar dat is hoe ik erover denk.

Dus afvallen sla ik over…Grijns. Mijn nicotine vindt ik heerlijk, geniet ik van. Mijn caffeine en mijn wijntje, ook daar geniet ik steeds weer van.

Ik kijk uit naar 2e kerstdag. Het samen zijn met mijn geliefde familie. Ook het gemis van familie. Ik kijk uit naar oud en nieuw. Samen met mijn geliefden op het goede aankomende jaar klinken. Ook hierin zal ik geliefden missen. Ik weet dat er in het jaar 2016 weer prachtige momenten komen.

Nog een paar weken en dan sluit ik 2015 af. Er liggen nog een paar” dingen” op stapel. Hoop deze nog af te kunnen ronden. Anders til ik ze over naar 2016.

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s