Bedonderd,belazerd….

Ff afreageren met Motorhead op de achtergrond. Liar, shut youre mouth, bye bye bitch bye bye, to good to be true, i don’t believe a word.

Diegene die mij kennen weten en zien het als ik boos ben…… Maar dit keer ben ik zoveel, boos, teleurgesteld, verdrietig..Grrrr
Ik ben, en samen met mij meerderen, bedonderd, belazerd.

Ik was vol goede moed in dit avontuur gestapt, Jamzz… Eerst al na mijn reisje naar Spanje, kwamen de twijfels. Ik moest mijn terugvlucht zelf betalen. Er was niet genoeg sponsorgeld. Vreemd ik had mijn deel betaald wat nodig was, tot daar.
Ik, noem het naief, geloof in het goede van de mens. Dus ging verder met mijn wedstrijd. Het werd ook zo mooi verteld, ingedekt.
Heb daarna nog 1 shoot gehad. Daarna volgenden er vele loze beloften. Data’s die voorgeschoteld werden voor het oefenen voor de wedstrijd. 28 Maart 2015 zou die plaatsvinden. Ik alles geregeld voor die data’s. Hotel geboekt voor dat weekend, om te oefenen en om aan de wedstrijd mee te doen. De pers zou ik nog te woord staan. Wauw wat wilde ik nog meer. Ik zou een contract krijgen van Jamzz. Hun kleding showen.

Maar er kwam “ziekte”, verhuizingen, geen banen hadden zij meer, foto’s die verloren waren gegaan, nieuwe data’s voor shoots, wedstrijd. In eerste instantie ging hierin mee. Maar nadat er weer data’s op het laatst werden gecanseld en er wel geld werd gevraagd, was/is mijn maat vol.

Ik kon niet meer. Dit kon niet waar zijn. Een aantal foto’s wel gekregen, naar de rest kan ik fluiten.

Waar ik nog het meest mee zit is; mijn familie stond zo achter mij, hebben mij gesponsord. Mijn vrienden hebben mij gesponsord, stonden achter mij. Heb zelfs bedrijven aangeschreven om te vragen. Ik schaam me gewoon. Dit is te erg voor woorden. En nu ben ik een volwassen vrouw, die best wel tegen een stootje kan. Maar hier zijn ook kinderen mee gemoeid, tieners, pubers. Hoe hard raak je die. Als je al onzeker bent, dan wordt diegene nog dieper geraakt.

Diegene die mij kennen weten ook dat ik een vechter ben. En ja, deze dame is al aan acties begonnen. Ben rond de tafel geweest met de politie. Helaas is het alleen een melding geworden, maar heb ook een tv programma aangeschreven. En heb met een aantal de handen ineen geslagen om meerdere acties te ondernemen.

Het geld is jammer, maar dit moet gestopt worden. Dit mag aan het licht worden gebracht.

Het avontuur heeft mij ook goede dingen gebracht. Het belangrijkste is, vriendschap! Heb lieve mensen mogen ontmoeten. Een ervaring rijker.

Lieve familie en vrienden, super dat jullie in mij geloofden, het spijt mij dat dit zo moest lopen.

Liefs, Jetje

Dit word vervolgd !!

6 gedachtes over “Bedonderd,belazerd….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s