Jamzz kerstshoot

Nog ff nestelen met de laptop op schoot. Kan nog mooi even voordat ik in werkmood mag. Ook al zitten we in de zomer, uhhh, qua kalender dan. K ga nog ff verder met jamzz.

Er zat een oefen shoot aan te komen. Yep een kerstshoot. Leuk om een evt. kerstkaart van te maken voor diegene die dat leuk vond/vind. Jetje dus niet, ik verstuur al jaren geen kaarten meer.
Na een goede nachtrust, kleding mee, tom tom aan, ging ik richting Belgieland. Heerlijk muziekje aan in de auto en zoals altijd een goed humeur. K zou veel jamzzies weerzien. Met dat vooruitzicht valt 3 1/5 uur rijden best mee. Ik reken qua tijd altijd meer i.v.m. verkeer. En onderweg ga ik vast nog ff een stop houden voor, jawel koffie en even naar mijn eigen “gezeik” luisteren”. Grijns.
In het plaatsje Merksem aangekomen ( daar werden de meeste shoots gehouden) ff de tuf parkeren. Het leek wel uitgestorven, hier en daar een bakker open. Eenmaal binnen ff een kletspraatje met de barkeeper. En dan op naar het trappenhuis. Onderweg de trap op wordt ik al opgewacht door een mede jamzzie. Een knuffel een praatje en verder op naar boven. Geroezemoes vanuit de zaal, kan niet missen volle bak….. En dan volgt er een zeer warm welkom, mijn naam in vele varianten te horen, dikke knuffels over en weer. Heerlijk om velen weer te zien. Iedereen had ook weer zijn/haar best gedaan op de outfits. Ff hier en daar een praatje houden en dan op voor de make-up en haar. Daarna omkleden en ff wachten voor de shoot. Zo leuk om een ieder voor de camera te zien staan. Ondertussen arriveerden er nog meer jamzzies en vetrokken er weer een aantal. Echt een komen en gaan dus.

En yep ik mocht voor de camera. Twee fotografen hadden de leiding, bespraken de poses, overlegden en namen de foto’s. Af en toe moest het ff over, want Jetje moest ff ouwehoeren tussendoor. Grijns. Maar na een aantal shoots zat het erop. En kon ik mijn eigen kloffie weer aan. Heb nog een paar uurtjes lekker bij gekletst en was het tijd om naar huis te gaan. Had nog een ritje voor de boeg.

Op naar de finale……. Die was ook gepland. Helaas door gezondheid redenen van diegene die dit alles organiseert  is er uitstel. Jamzz wordt tzt weer opgepakt.

Jamzz heeft dan wel ff een break maar Jetje gaat niet stil zitten. Grijns

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s