Verder met Jamzz

Na een enerverende week, ff tijd voor m’n blog.

Deze dag in Spanje waren de weergoden anders gezind. Bewolkt regen af en toe een gure wind. Maar ach dat mocht de pret niet drukken toch, met goed gezelschap. Noop….voor mij niet. Overleg onder het ontbijt met de andere jamzzies. Vandaag stond er voor een aantal van ons, shoots op het programma met daarna een modeshow in het winkelcentrum. Samen met een mede jamzzie zouden wij in de villa blijven. Er zouden vandaag nog een aantal arriveren. Ik zag af van een dagje shoppen. Tja misschien wel geen echte vrouw, grijns, maar Jetje kan shoppen gerust overslaan.

Na het ontbijt maakte een ieder zich klaar om naar het centrum te gaan. Mede jamzzie en ik hebben ze uitgezwaaid en hebben ons maar eens gericht op de koffie en de nodige zaakjes die er gedaan “moesten” worden.

Heerlijk even zo’n druilerige dag , ff aankeutelen, boel aan de kant maken voor de volgende jamzzies, goede gesprekken en dit alles in zeer goed gezelschap:). Ook ff foto’s gemaakt van de villa, tussen de buien door.

Aan het einde van de middag, na alle taakjes te hebben gedaan, vonden wij het tijd voor een vino tinto in het bubbelbad. Heerlijk relaxen, om daarna geheel relaxt alle jamzzies ook ons “nieuwe” villa genoten een warm welkom te heten.

De avond bestond na het eten uit, de serre om daar alle foto’s te bekijken en te bewonderen van de fotoshoots van die dag en de modeshow. Dit alles stond mij de volgende dag te wachten. Spannend zal dat worden maar ook weer een ervaring rijker.

Na een rustige dag, werd het tijd om het mandje op te zoeken. Morgen zal het voor mij en mijn 2 mede reizigers de laatste dag zijn in de villa. Snif !

Jetje

2 gedachtes over “Verder met Jamzz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s