Jamzz Spanje vervolg…..

Onder het genot van een sigaretje en mijn favoriete blues zangeres ben ik er helemaal klaar voor om verder te gaan…

Geleidelijk aan werden de andere slaapjamzzies wakker. En konden wij ons te goed doen aan een gezamenlijk ontbijt. Het mooie vond ik, dat iedere morgen begon met een warme groet en knuffel.
Na het ontbijt gezamenlijk opruimen en nog even genieten van de koffie. Met diegene waar ik mijn slaapverblijf mee deelde werd even overlegd wie als eerste gebruik ging  maken van de badkamer. In ons verblijf losstaand van de villa was 1 badkamer.

En laat het dan november zijn geweest, de zon liet zich al heerlijk zien. Na helemaal opgefrist te zijn, mijn kleding aan voor de eerste fotoshoot zijn wij  dan ook heerlijk in het zonnetje gaan zitten. Onze make-up werd opgebracht heerlijk buiten. Onze haren werden in model gebracht, wat een luxe dat werd voor ons gedaan:) Diegene die klaar was ging mee met “onze” fotograaf.

Wel ken Jetje…. die zo kan genieten van de natuur….. Ik heb dan ook genoten van de buiten shoots. Heerlijk bomen knuffelen, bloemen voelen en ruiken even met de handen door het gras heen.

Hey en wie denkt dat je zomaar ff op de foto komt heeft het mis…. Er moet wel wat voor gedaan worden. Dat is werken met je lichaam en mimiek he.. Laat ik daar dan ook weer de uitdaging in zien. En zekers het eind resultaat ervan zien…

Na de “natuur” shoots was het zwembad tijd. Ff eten, met elkaar onze ervaringen uitwisselen en ff zonnen. Daarna kwam als een ieder klaar was met de buiten shoot, jawel de zwembad shoot. Ondertussen waren diegene die Jamzz hebben opgezet, om zomaar te zeggen, ook gearriveerd. Wel 2 fotograven maak je borst maar nat. Hahaha. Ik heb met volle teugen genoten van deze shoot. Zet een aantal dames bij elkaar, zie je het voor je? Wel laat ik zeggen dat de gezelligheid er goed in zat. Na de shoots nog ff genieten van het zwembad en het zonnetje. Wauw en de dag was nog niet eens om.

s’ Avonds een heerlijke gezamenlijke maaltijd die weer uitstekend was verzorgd door de beide dames. Na het eten zijn wij ons gaan nestelen in de serre. En….ja…..werden ons de foto’s getoond van die dag. Dit heb ik als zeer leuk ervaren. Mijzelf terug zien en yep ken Jetje, ik geef ook ongezouten commentaar op mijn foto’s. En ja…ik incasseer ze ook.

Die avond is mij heel goed bijgebleven. Er werd verder op de avond veel gesproken, goed gesproken en zekers ook de nodige humor kwam eraan te pas.

Het werd zo goed aan bedtijd. Met een warme knuffel en groet werd deze dag afgesloten. Morgen weer een nieuwe dag.

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s