Jamzz avontuur Spanje….

Zoals gezegd/geschreven zou ik verder gaan met mijn Jamzz avontuur.

Maar ja, ik domme doos was ff een opdrachtje vergeten. Tja, ik zal het opdrachtje even in het kort vertellen. Wij, alle finalisten van Jamzz kregen tussen de halve finale en de reis naar Spanje n.l een opdracht. Yeah, voor niets gaat de zon op. Opdracht luide ; copycat. Whaaaaat, yep, copycat. Zoek een “leuke” reclame foto op en doe die na voor de camera. Die dag vele jamzzies weer gezien en mogen ontmoeten. Veel leuke, gekke, mooie, copycats gezien. En die van mij…..nog niet gezien…  Voor diegene die mij kennen… Ik heb het dicht bij mijzelf gehouden. Verder wijdt ik hier niet over uit. Ik laat mij verrassen …..Grijns

Op naar Spanje…

Ik had toen ff voor een paar maandjes een job… Dus qua werk alles regelen en overleggen en natuurlijk voor thuis. Als alleengaande moeder wil ik natuurlijk alles spik en span geregeld hebben…… Er was inmiddels al een clubje in de villa in Spanje. Ik zou samen met twee andere nederlandse “lady’s ” reizen. Wij 3en behoorden zeg maar in het 2e groepje. Van groep 1 zou er wat naar huis gaan en een aantal zouden blijven.. Wij hadden een vlucht waar alleen handbagage was toegestaan. Voor vele vrouwen, oepsie, misschien een lastige opdracht. Wat kan ik meenemen?! Wel misschien ben ik geen echte vrouw, oepsie….Mijn koffertje was zo gepakt. Voor een paar dagen, rekening houdend met het weer, done. Nog ff de andere jamzzies op kast jagen via fb, dat ik met een zeer groot probleem zat..Whaha……. Vele geschrokken reacties hierop gehad.. Mijn goed humeur paste gewoon niet in de koffer…Dat kan je soms zomaar hebben he.

Op naar Schiphol met vriendlief die mij weg zou brengen. Voor de incheck balie zouden wij samenkomen. Na een warm afscheid, inchecken en door de douane.. En het zou Jetje ook niet zijn als dat ding afgaat en ik moet worden gefouilleerd. Dat heb ik altijd… M’n tattoos kunnen het niet zijn, misschien m’n piercings , ik denk zelf, beugelbra. Okay dat hadden we gehad op naar de koffie en rookruimte. Wij 3en hebben ons wel vermaakt in die paar uurtjes. Met gezonde spanning zaten wij later in het vliegtuig. Heerlijk een paar uurtjes vliegen, mensen kijken en bekeken worden, beetje eten en drinken en kletsen. En de landing werd ingezet. Spanje here we are…….Heerlijk Spanje voelt voor mij als thuiskomen…

Wij zouden opgewacht worden door een “reus” van een taxichauffeur die aan een hand een vinger miste. Wij hoefden niet bang te zijn, hij had geen kwaad in het zin. Wij 3en natuurlijk op zoek naar die taxichauffeur. Stond hij er niet, maar gelukkig wel diegene die wij moesten hebben. En de taxichauffeur stond al op ons te wachten. Een grote vriendelijke reus met pretlichtjes in zijn ogen. Nu was het nog ff rijden en dan zouden wij de andere jamzzies zien en gezamenlijk borrelen en eten. Wauwie. En ik kan je zeggen dat dit een warm welkom was! Zet een clubje vrijwel onbekenden bij elkaar met allen een doel, jamzz en Jetje vindt dit geweldig. Ik persoonlijk zie dit niet als een wedstrijd, maar als een avontuur. En dan ook nog met zoveel mensen, dat maakt het voor mij interessant.

Zoals gezegd, een warm welkom, rondleiding door de villa en op naar ons slaapplekje. Wij sliepen eerst met ons 3en op een kamer. Heerlijk een fris opgemaakt bed, handdoek. Dus ff opgefrist, makkelijke kleding aan en op naar de serre waar de rest ons zat op te wachten met een welkoms borreltje. Het eten werd ondertussen klaargemaakt, gamba’s. Tja, bij ons zeggen ze dan wel; wat een boer niet kent, vret die niet… Wel dit was om je vingers bij op te eten. Ja ik heb ze alle 10 nog. Ik vond het zo gezellig met z’n allen aan grote tafels. De stemming zat er ook goed in. Na het eten nog met z’n allen nagekletst, gelachen, gegierd. Toen maar eens ons bedje opgezocht. Ja,ja er moest de volgende dag wel “gewerkt” worden. Er stonden buiten shoots op de planning. Een goede nachtrust was dan wel verstandig. Wallen staan best lullig op de foto . En een duffe kop ook..Grijns.

Ik m’n wekker gezet. Toen wij n.l aankwamen was het donker. En wat is er nu mooier om wakker te worden in m’n nieuwe omgeving en daar dan in mijn uppie ook goed van te genieten. Wel toen mijn wekker ging, deuntje; don’t worry be happy!! Sloop ik de kamer uit en liep ik op mijn slippers en in mijn pyama naar buiten. Wauw wat een uitzicht!!!!!! Hoelang ik daar gestaan heb om al de geuren, kleuren en geluiden in mij op te nemen. Ik weet het niet. Had alle energie goed opgenomen.

Twee jamzzies waren al wakker. Zij verzorgden iedere ochtend de ontbijttafel. Na een warme knuff van beidde dames zijn we eerst maar eens aan de koffie gegaan. Wachtend op de andere slaapjamzzies om met z’n allen aan het goed verzorgde ontbijt te gaan.

Wordt vervolgd, Jetje

2 gedachtes over “Jamzz avontuur Spanje….

 1. heej jetje
  ik vind het zo leuk om dit terug te lezen,het is neergepent of ik had het zelf geschreven.
  geweldig he om in de avond aan te komen en smorgens zo een uitzicht gratis erbij te krijgen.
  ik volg deze blog meiske want er komen mooie herringeringen mee boven …. ik mis de villa toch wel af en toe zenne . dikke knuf en suc6 met de blog xxxx

  Like

 2. Hey Jetteke,

  Leuk leuk om te lezen! Was erg gezellig in Spanje… En om op te staan met jou wekker was helemaal een feest!
  Ik volg je… Kan ik zo nu en dan zien wat er gebeurd en wat ik moet missen!
  Liefs
  Cherinda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s