Jamzz avontuur

Mijn jamzz avontuur

Daar gaat ie dan, mijn eigen blog…Met heerlijk muziek op de achtergrond ga ik van start.

Vorig jaar begin januarie kwam ik zonder werk te zitten. (Welkom in Nederland, wie niet). Nu ben ik geen stil zitter, en houdt ik van uitdagingen.
Ik had mij ingeschreven op een site die op zoek waren naar modellen en acteurs. Ik dacht boeien, acteren kan wel ( zet regelmatig met zoonlief typetjes neer), en ach wat, model worden doe ik toch niet.

Mijn blik viel op een gegeven moment op een advertentie; er werd gezocht naar “modellen” voor een wedstrijd , ervaring niet vereist, en voor jong, oud, dik, dun. Of wel het straatbeeld. Ik inmiddels 41 jaar dacht, dit spreekt mij aan. Doen Jetje. Zo gezegd zo gedaan.
En warempel , bericht terug. Of ik mijnkledingmaten wilde doorgeven met een recente foto. Yep gedaan…..
Ik ja echt…..ik, kreeg een volmondig ja. Dit hield in dat ik voor een jury mocht verschijnen, was ik dan alsnog door, dan mocht ik op zoek gaan sponsoren en zou het balletje gaan rollen. Het enige was en is nog steeds, dat veelal de shows, fotosessies worden georganiseerd in Belgie. Ach ik ben in het bezit van een tuf en tom tom, wie doet mij wat.

Dus Jetje had hotelletje geregeld, de gevraagde kledingstukken bij elkaar gezocht en hup op naar Belgieland.

Antwerpen bekeken, s’avonds kennisgemaakt en het defileren geoefend en de volgende dag op naar Merksem. Make-up en haar werden gedaan voor mij, en deze dame ging zichzelf neerzetten voor de jury. Gelukkig heb ik geen plankenkoorts, alleen het defileren. Pff dat was ff oefenen. Ohh ja en de camera’s….. Ach ik ben maar een leek, en een paar misstapjes los ik wel op met een “charmante” lach. Het eindresultaat?! Wel zoals velen weten was ik door. En kon het grote avontuur beginnen.

Let wel, hoe gedreven ik vroeger kon zijn met games, ik zag en zie dit nog niet als een wedstrijd maar als een pracht avontuur. Waarom? Simpel, mensen ontmoeten en kijken waar mijn grenzen maar ook onzekerheid zit. Wie mij kent, kan dit beamen…..

Dussss, Jetje door en opzoek naar sponsoren…. Let wel in Belgie kennen zij dit systeem, wij Nederlanders totaal niet. Mijn lieve moeder, broers, zusje met aanhang en tantezegger hebben mij persoonlijk gesponsord. Ook een paar lieve, goede vrienden. Nogmaals thx….. Na het eerste gedeelte van de sponsoring kwam uitdaging nummer twee. Een reis naar Spanje.. Voor zowel fotoshoots als een modeshow in het winkelcentrum. En daarover vertel/schrijf ik jullie de volgende keer…..

Jetje

Een gedachte over “Jamzz avontuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s