Blog 108

Het waterig zonnetje heeft verloren. De meeuwen , schapen, fietsers en wandelaars, trekken er zich niets van aan. En ik trek mij terug in mijn domein, geurkaarsjes aan, sigaretten en muziek. Staind ; Something to remind you, nog een mooi nummer van Staind ; So far away. Daarna maar weer The blues!

Voor mij zijn de afgelopen maanden voorbij gevlogen…. Een paar ziekenhuis bezoeken. Waarvan bij een een donatie aan de medische wetenschap. En de ander een grondige apk, en goedgekeurd! Daar drink ik er een op…. En…… yep een nieuwe job binnen, half januari zal ik daar beginnen. Ik kom in een flexpool te werken. Ik zal worden ingezet bij dak- en thuislozen (nachtopvang), wat nu 24 uurs opvang is. Clienten met alcohol en drugs problematiek en clienten die geen diagnose hebben, op gebied van LVB en psychische/psychiatrische problematiek. Ook wel het afvoerputje van onze samenleving genoemd. Het blijven mensen, die om wat voor reden hierin zijn beland. Ook zal ik waarschijnlijk inzetbaar zijn op een vrouwenopvang, en dan spreek ik over huislijk geweld, in welke vorm dan ook. Na 19 jaar gehandicaptenzorg een andere route op gebied van carriere. Een uitdaging, en hoop voor mij verbreding van kennis, die ik kan meenemen in mijn opleiding.

En nu…nog een paar dagen voor kerst en volgende week sluipen we 2021 in…. Voor mij een heerlijke muziek tijd, veel muziek documentaires, programma’s.. Heerlijk al die “oude” nummers. Ik zeg; goed glas wijn en/of whiskey, kaarsjes aan en…genieten. Even wegkwijnen, meezingen, dansen..heerlijk. Mijn eigen lijst ingevuld bij de Top 2000..

En wie weet wat 2021 brengt. Mijn moederhart houdt hoop. En zoals ieder jaar draai ik, Mahalia Jackson ; Silent night.

Hopen dat Covid 19 wordt verslagen. Wees tolerant, wees er voor elkaar, heb lief, elkaar in zijn/haar waarde laten. Hopen dat een ieder elkaar weer een warme knuffel kan geven.

Cuby and the blizzard ; Window of my eyes.

Javina Magness ; Things left undone

Jetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s